Simpel test kan afsløre noget vigtigt om din personlighed: Hvad er det første, du ser på billedet?

Vi er alle forskellige – hvilket er meget heldigt. For forestil dig hvor trist livet ville være, hvis alle lignede hinanden. Vores forskelligheder er med til at gøre verden smuk og farverig, det er hvert fald min ydmyge mening.

Selvom vores personligheds- og karaktertræk er forskellige, kan forskellige personer også have ligheder. En udadvendt og en mere reserveret person kan eksempelvis begge være handlekraftige.

Sådan noget er meget interessant at lære om, og menneskets kompleksitet har stort set altid fascineret mig. Derfor finder jeg det altid sjovt at teste, hvordan man tænker på forskellige måder. Simple udfordringer kan faktisk afsløre en del om ens personlighed

Disse personlighedstests går i sin enkelthed ud på, at det motiv, du ser først, fortæller noget om din personlighed. Men som med så meget andet skal man selvfølgelig tage resultatet med et gran salt!

Her kommer det første billede – hvad er det første, du ser? Under billedet kommer svaret, der fortæller noget om din personlighed alt afhængigt af, hvad du ser først.

Sådan er din personlighed

Hvis du først spotter en alligator på billedet, tænker du ofte i et større perspektiv og ser helheder fremfor detaljer. Du har svært ved at sætte pris på de små ting i livet, er meget praktisk anlagt og tager ikke risici.

Hvis du i stedet ser to personer i en båd, skyldes det, at du har et øje for detaljer. Dine venner synes, at du er meget kreativ, unik og måske lidt mærkeligt. Du har intet imod at kaste dig over forskellige projekter, og tænker ikke over, at du bruger meget tid på dem.

Hvad ser du først?

Her kommer endnu et billede. Hvad er det første, du ser? Svaret om din personlighed kommer nedenunder billedet.

Det fortæller billedet om din personlighed

Hvis du først så tre hvide søjler, indikerer det, at du vægter komfort og tryghed højt. Nogle gange har du lidt svært ved at komme ud af din “komfortzone” og prøve nye ting, hvilket er en skam, da hun har en stor lyst til at udforske.

Men hvis du ser to personer, er du meget livlig, nysgerrig og har intet imod at prøve noget nyt. Du hader at kede dig og forsøger at udnytte hvert sekund.

For mig passede det her faktisk meget godt – men hvis det ikke var tilfældet, ville jeg ikke have tænkt alt for meget over det, for det mest af alt for sjov.

Tryk på del-knappen og lad dine venner teste deres personlighed!