Svær vinter-gåde: Kan du finde frem til det rigtige svar?

Nu hvor man er kommet lidt op i årene, er det ligeledes vigtigt at holde hjernen skarp og frisk. Og her kan lidt hjernegymnastik virkelig udrette mirakler!

Det kan være alt fra at forstå optiske illusioner til at løse en gåde. Det sjoveste er, når man finder udfordringer, som virkelig stimulerer hjernecellerne.

Det er også fantastisk at gøre sammen med venner – og er en hyggelig aktivitet, som giver en mulighed for at tænke sig godt om for en stund.

Sundt for hjernecellerne

Det får man trods alt aldrig nok af i en verden, som stort set tyres af computere.

Gåder og andre former for hjernevridere var mest noget, som man løste, da man gik i skole. Som voksen fik man ganske enkelt andre ting at tænke på.

Men det er faktisk sundt for hjernen at stimulere hjernecellerne med jævne mellemrum, og derudover går der også nærmest et sejrsrus igennem kroppen, når man løser en hjernevrider!

Meget få gætter rigtigt i første hug

Dagens hjernevrider er en klassisk gåde, som har cirkuleret rundt på de sociale medier af flere omgange. Den er alt andet end nem, og som med de fleste gåder skal du tænke ud af boksen for at finde frem til den rigtige løsning.

Her er gåden, kan du løse den?

Hmm, den er svær, ikke sandt? En ledetråd: Læs gåden grundigt igen, så kan det være, at du kan løse den.

Her er svaret

Har du et svar i tankerne? Skal vi se efter, om du har svaret rigtigt? Her under billedet nedenfor giver vi dig svaret på gåden.

Pexel

Det rigtige svar er: Bogstavet C!

Svarede du rigtigt? Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik!