Opgaven forvirrer mange voksne – kan du regne dig frem til det rigtige svar?

Det er altid sjovt at løse hjernevridere, da man får lov til at stimulere hjernecellerne, mens man vækker sit indre konkurrenceinstinkt.

Nu hvor det er nogle år siden, du gik i skole, er det også godt at holde hjernen skarp og i topform. Faktisk er det lige så vigtigt som at holde resten af ​​din krop i rimelig form for at få et langt og lykkeligt liv.

Uanset om du løser sudoku, krydsord eller simplere matematiske ligninger, føles det altid som om, at du tænker lidt mere klart bagefter.

Især matematiske hjernevridere er noget, jeg virkelig har fundet en interesse i de seneste år. Måske er det fordi, at det er et godt stykke tid siden jeg gik i skole, og jeg synes det er sjovt at se hvor meget man egentlig husker fra sine skoleår.

Hvordan skal man tænke?

Den type matematikopgave, som vi ser her nedenfor, er noget, der for alvor er begyndt at cirkulere rundt på de sociale medier.

Det handler sjældent om nogle superavancerede beregninger, men det handler primært om at huske de regneregler, man lærte i folkeskolen eller gymnasiet.

Det bliver dog svært, hvis man ikke lige kan huske, hvordan man skal tænke, når det kommer til matematik.

Kan du løse opgaven?

Okay, her kommer selve hjernevrideren.

På billedet her nedenfor finder du en hjernevrider, du skal løse. Er du klar? Her er billedet.

Under billedet nedenfor giver vi dig det rigtige svar!

Pexels

Her er løsningen

Det rigtige svar er: én gang. Efter at have trukket 5 fra én gang, er tallet ikke længere 25!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik!