Noget er helt galt med denne talrække: Kan du se hvad?

Menneskehjernen har en utrolig evne til at spille os et puds, når vi stilles over for svære problemer, som gør det lidt problematisk at tænke logisk.

Når man udsættes for en gåde eller optisk illusion, ser eller opfatter vi mange gange noget, som egentlig ikke er hele sandheden. Men det er dog også glæden ved det hele.

Måske derfor er det på det seneste blevet lidt af en trend på nettet at udfordre sig selv med forskellige hjernevridere og dele det med sine venner for at finde frem til, hvem der har den skarpeste hjerne!

Denne interessante test er der ikke mange, som klarer i første forsøg. Hvis man giver sig selv lidt tid, løser man den nok til sidst, men med tidspres bliver det betydeligt sværere. Se om du kan løse den på under 20 sekunder!

Nedenfor har du en talrække mellem 1-53, men der mangler to tal. Nu er din udfordring at finde frem til, hvilke to tal det er!

Kan du se, hvad der mangler?

Jeg klarede ikke hjernevrideren i første forsøg, og det gjorde min kollega heller ikke! Nu er det op til dig at bevise, om du er bedre!

Jeg kunne som sagt ikke finde frem til de to manglende tal i første forsøg, men efter at have gennemgået talrækken grundigt, fandt jeg endelig frem til løsningen!

Her er løsningen

Nedenfor forklarer jeg løsningen med to forskellige billeder!

Det første manglende tal er altså 11.

Det andet manglende tal i talrækken er 32.

Så hvis du bemærkede, at de to manglende tal var 11 og 32 i første forsøg, så klarede de testen!

Tøv ikke med at trykke på del nedenfor for at udfordre dine venner! Det skader aldrig med lidt ekstra hjernegymnastik!