Næsten ingen klarer det på under 10 sekunder – kan du finde kartoflen?

Jo ældre jeg bliver, desto vigtigere bliver det for mig at holde mig i form. Regelmæssige gåture og sund mad gør, at jeg føler mig frisk og sund.

Men det er også vigtigt at motionere hjernen regelmæssigt, det hjælper på både koncentrationen og hukommelsen. Det kan man gøre på mange forskellige måder, og alle får deres hjernegymnastik på deres egne måder.

Men noget, der virkelig fungerer godt for mig, er såkaldte hjernevridende billeder som dette nedenfor.

Et hjernevridende billede går ofte ude på at finde en lille detalje, der adskiller sig fra resten af billedet. Man skal virkelig koncentrere sig for at finde detaljen, og det er også vigtigt at væbne sig med tålmodighed.

Find kartoflen

I min familie er vi begyndt at udfordre hinanden med denne slags gåder, men ingen kunne klare den nedenfor – vi var faktisk nødt til at hjælpe hinanden med at finde frem til den rigtige løsning.

På billedet kan du se en masse tegnede hamstere. Men et eller andet sted på billedet gemmer der sig også en kartoffel. Kan du finde den?

Det er rigtig svært, alle hamsterne ligner næsten hinanden og er tegnet i næsten samme farver. Men der er en lille detalje, der gør en forskel. Hvis du ikke kan finde kartoflen, kommer svaret her nedenfor.

Her er løsningen

Der var den – midt imellem alle hamstrene men uden øjne, næse og ører. Var det ikke drilskt?

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at se hvor mange af dine venner der, der kan finde kartoflen!