Næsten ingen kan finde alle stjernerne på dette billede – kan du?

Det er efterhånden blevet utroligt populært at løse optiske illusioner og hjernevridere på nettet. Jeg tror, at det har noget at gøre med, at vores samfund er meget konkurrencepræget – og hvem har ikke lyst til at være den bedste til noget?

Jeg kan huske min folkeskoletid for pokkers mange år siden, da en af mine yndlingslærer rundede matematiktimerne af med, at vi skulle sidde sammen i par for at løse forskellige hjernevridere. Og det var altid noget helt andet end almindelige regnestykker.

Vi blev tvunget til at tænke lidt mere “ud af boksen”, hvilket kun var og er sundt.

Ofte handlede det om at finde en specifik detalje, der var nøglen til løsningen. Jeg husker, at der altid var lidt spænding i klassen, når det var tid til den ugentlige hjernevrider. Så snart man fik opgaven udleveret, var det vigtigt at være fokuseret. For alle elever var opsat på at vinde!

Selv i dag kan jeg finde på at sidde helt forgabt med disse opgaver, når jeg støder på dem. På det seneste er internettet næsten som oversvømmet med svære hjernevridere og optiske illusioner. For ikke så pokkers lang tid siden var soduku ekstremt populært, men det virker til, at illusioner er den seneste nye trend.

1 af 5 kan finde stjernerne

Den seneste hjernevrider jeg er stødt på, er den på billedet nedenfor, som nu giver tusindvis grå hår. Billedet forestiller mange små tegn, som alle ser meget ens ud.

Men der skjuler sig altså 2 stjerner blandt de mange tegn, som ser lidt anderledes ud. Jeg vil ikke afsløre for meget, men når du ser dem, kan du se hvilke det er – men det er åbenbart kun 1 af 5, som formår at finde begge stjerner inden for 10 sekunder.

Det er altså ikke så nemt som først antaget! Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde stjernerne?

Teknikpalatset

Fandt de begge stjerner? Eller måske bare en af dem? Jeg kan afsløre så meget, at afstanden mellem de 2 er ret stor – så undersøg hele billedet grundigt.

Hvis du klarede det inden for 10 sekunder, så synes jeg, at du skal scrolle ned og trykke på del-knappen for at udfordre dine venner! Så byder du dem også på lidt hjernegymnastik – og det har vi alle brug for i disse tider!

Her er alle stjernerne

Ellers redegør jeg for det rigtige svar her nedenfor, hvor jeg har indrammet stjernerne med gule cirkler!

Tryk nu på DEL-knappen hvis du klarede udfordringen, eller send den videre for at udfordre dine venner! De har med garanti brug for lidt hjernegymnastik i dag!