Næsten ingen ser den skjulte hund på dette billede – men kan du?

Det er altid sjovt at kaste sig over forskellige udfordringer. Især hvis nogen tror, at man ikke kan løse en opgave, så bliver man næsten som besat af at modbevise det!

På nettet er det lidt svært at udfordre sig selv fysisk, da man har en skærm at arbejde med. Men man kan altid udfordre hjernen på forskellige måder gennem gåder, hjernevridere og hjernegymnastik.

Foruden at det er sjovt, er det også sundt for hjernen at stimulere den, især i en tid, hvor teknologien hjælper med med stort set alt i hverdagen.

Uanset om man løser ligninger, svarer på gåde eller prøver at tyde en optisk illusion, føler man altid, at man tænker lidt klarere bagefter.

Kan du finde hunden?

Det er sidstnævnte, nemlig en optisk illusion, der er dagens udfordring. Her nedenfor finder du et billede af en ældre mand med en hat på hovedet.

Men et eller andet sted på billedet er der også en hund. Nu er det din opgave at finde den skjulte hund.

Er du klar? Her er billedet.

Kan du se den? Fuld fokus er påkrævet for at kunne finde den, men den er der et eller andet sted. En lede tråd er at fokusere lidt på næse, øre og mund.

Hvis ikke du kan finde hunden, afslører vi her nedenfor, hvor den gemmer sig.

Her er hunden

Fandt du hunden? Hvis ikke kommer svaret på billedet nedenfor.

Her er svaret på, hvor hunden gemte sig.

Man kan altså se hunden ved at vende billedet på hovedet! Nu kan du måske forstå, hvorfor jeg sagde, at du burde fokusere på næse, øre og mund.

Alle dele har nemlig en afgørende rolle i at forme hunden!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik i dag!