Næsten ingen kan se, hvad der gemmer sig på billedet – kan du?

Vi mennesker har ganske enkelt brug for at blive udfordret, da det er sundt for os. Vi bliver stærkere og får mere selvtillid af det. Derudover får vi noget tiltrængt motion. Om det er en fysisk udfordring eller, som her nedenfor, en udfordring, hvor hjernen skal tages i brug.

Hjernegymnastik er ikke kun et godt tidsfordriv, det giver også hjernen noget sundt motion. Det bliver nemmere at koncentrere sig, og man føler som regel, at man tænker lidt klarere efter et par hjernevridere.

Udfordringen nedenfor har fået mange mennesker til at give op – nu må vi se, om du kan løse den!

Optiske illusioner har fascineret os mennesker i umindelige tider. For der er nemlig noget helt specielt ved at se på et motiv og opdage mere og mere, jo længere man kigger på det.

Find det skjulte motiv

Dagens udfordring er en såkaldt optisk illusion, og det er din opgave at finde ud af, hvad der gemmer sig i den. Om du kan se det skjulte motiv afhænger af flere forskellige faktorer – herunder dit syn, afstanden du ser fra og hvor god din hjerne er til at opfange detaljer.

Med andre ord kræver det en vis portion dygtighed at klare dette!

Er du klar? Her kommer billedet.

Kan du se, hvad det er? Det er rigtig svært, så tag dig god tid til at nærstudere billedet.

Hvis du stadig ikke kan, kan vi give dig en lille ledetråd: Der gemmer sig et dyr på billedet. Her nedenfor giver vi dig det rigtige svar.

Her er svaret

Er det lykkedes dig at finde det skjulte dyr? Hvis ikke kommer svaret på billedet nedenfor.

Hvor! En sød vovse gemmer sig på billedet. Som sagt ikke det letteste at se, men nu hvor du kender svaret, virker det nærmest indlysende!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!