Du har 20 sekunder – kan du finde spar es? Kun de færreste voksne kan

Jeg bliver aldrig træt af at teste mine egner grænser på forskellige måder. Det kan være alt fra at forsøge at løse en svær ligning til at kaste mig over en gåde eller optisk illusion. For det er altid en god idé at få hjernen til at arbejde på højtryk for at løse en bestemt opgave.

Udfordringen nedenfor er muligvis ekstra spændende, hvis du har en forkærlighed for kortspil. Sådan havde jeg det hvertfald, da jeg er gammel “pokerhaj”. Den går i sin enkelthed ud på at finde spar es (A) i en stor bunke af kort. Men du har kun 20 sekunder til at løse opgaven!

Testen blev udviklet efter en undersøgelse viste, at briter keder sig hele 9 år i gennemsnit i løbet af et helt liv. Hvilket faktisk er rigtig meget. Derfor lavede man denne udfordring, så rastløse sjæle kunne slå tiden ihjel i et stykke tid!

“Du skal være et rigtigt es for at klare den her – og at finde det rigtige kort på mindre end 60 sekunder er meget imponerende”, siger Casumos’ talsperson Greg Tatton-Brown, der har udviklet udfordringen, til Mirror.

Få klarer testen

Men for at gøre det endnu sværere giver vi dig kun 20 sekunder! Så undersøg billedet grundigt for at se, om du kan finde spar es!

Fotokilde: Mirror/Casumo

Det var lidt svært, ikke? Hånden på hjertet så formåede jeg ikke at finde spar es på 20 sekunder blandt de mange kort!

Hvis du ikke fandt det rigtige kort, giver jeg dig svaret her nedenfor! 

Tryk på del-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik i dag!