Mange klarer det ikke – kan du finde fejlen på billedet?

Jeg kan ganske enkelt ikke få nok af sjove gåder, hvilket faktisk har fulgt mig siden min barndom. Derfor er jeg også overbevist om, at jeg bliver ved med at teste mig selv med forskellige gåder og hjernegymnastik i flere år fremover, da det er en klokkeren form for afslapning samt godt for hjernen.

Hver gang mine børn kommer på besøg, forsøger jeg ihærdigt at få dem til at interessere sig for sådan noget. Det kan være alt fra fascinerende illusioner til svære gåder eller regnestykker.

Selvom de unge i dag foretrækker at sidde med deres mobiltelefoner, så lykkes det mig faktisk nogle gange at give sig i kast med en lille gåde af en slags.

I en verden, hvor teknologien næsten klarer det hele for os, er jeg overbevist om, at det kun er sandt at aktivere hjernecellerne med forskellige udfordringer!

Tidligere i dag fandt jeg denne billedgåde (nedenfor) på nettet. Den er meget simpel i sin udforming, og at tager ikke lang tid at udføre, men giver også en lille tiltrængt pause fra alt andet i hverdagen.

Efter en lille test af denne type føler jeg mig hvert fald lidt friskere i hjernen.

Noget er galt

Det er et billede af et skrivebord på et kontor. Et skrivebord med computer, mus, telefon og lidt andet – men der er noget helt galt på billedet. Det er nu din opgave at finde fejlen på under 20 sekunder.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan se det?

Kan du se, hvad der er galt med billedet?

Hvis du vil have en ledetråd, kan jeg afsløre så meget, at du skal have styr på dine engelskkundskaber for at finde frem til det rigtige svar!

Her er svaret

Blev det lidt nemmere?

Hvis ikke afslører jeg svaret nedenfor!

På den lille kalender står det altså, at datoen er den 31. juni (“June” på engelsk).

Men hvis du tjekker din kalender, eller allerede har styr på den, så ved du, at der kun er 30 dage i juni! Så det er altså fejlen!

Havde du ret? Så tryk på del-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!