Mange danskere svarer forkert i første forsøg: Hvor mange “V’er” skjuler der sig på billedet?

På det seneste er det blevet en relativ stor trend med optiske illusioner og lignede opgaver på nettet. Noget tyder på, at vi åbenbart elsker at teste vores evner, hjerne og begrænsinger.

Derudover er det også altid sjovt og spændende at sammenligne sig selv med andre!

Derfor har vi gennem årenes løb set mange gode eksempler på fascinerende optiske illusioner. De kan antage forskellige former og udtryk, men fælles for næsten alle udfordringer er, at man plejer at kunne løse dem efter ihærdige og ambitøse forsøg.

For nylig skrev vi en populær artikel, hvor man skulle finde bogstavet Q blandt en masse O’er – og her nedenfor følger en lignende varient.

Udfordringen er dermed meget simpel i sin udformning, men det er åbenbart det overvejende flertal, der svarer forkert i første forsøg. Det handler i sin enkelthed på meget kort tid at skelne mellem bogstaver, der ligner hinanden.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke var hurtig nok, og fandt derfor ikke frem til den rigtige løsning. Men hvis du er fokuseret, er jeg overbevist om, at du kan løse udfordringen realtivt hurtigt.

“Problemet” er dog, at du kun har 10 sekunder til at finde frem til et svar!

Find frem til bogstavet V

Nedenfor er der et billede med masser af “W’er”, hvor der også skjuler sig et bestemt antal “V’er”. Nu er spørgsmålet bare hvor mange “V’er”, der er på billedet? Du har 10 sekunder til at finde dem alle!

Bokstaven V

Har du bestemt dig for et svar? Godt – så skal vi se, om du har ret. Husk nu på, at de fleste svarer forkert i første forsøg, så det her kan være sværere end forventet.

Nedenfor bliver du præsenteret for den rigtige løsning. Alle “V’er” er markeret med hvidt.

Det rigtige svar er altså, at der er hele 7 “V’er” skjult på billedet!

Tøv ikke med at dele udfordringen med dine venner – lidt hjernegymnastik har aldrig skadet noget!