Kun personer med falkeblik kan se det skjulte tal i græsset – kan du?

Jeg har altid haft en forkærlighed for at udfordre mig selv og mine egne evner på forskellige måder. Det kan være alt fra at løbe en tur på en bestemt tid til at forsøge at løse en soduku.

Mange gange har det helt sikkert noget med ens indre konkurrenceinstinkt at gøre, men det er jo mindst lige så sjovt og stimulerende at konkurrere mod andre.

Tidligere i dag fandt jeg denne test, som det åbenbart kun er meget få, der kan finde frem til det rigtige svar på. Det handler ganske enkelt om at finde frem til, om du har falkeblik eller ej.

 

Ifølge flere hjemmesider er det kun personer med ekstra godt syn, som formår at finde frem til det rigtige svar. Jeg kunne ikke selv, men det kom dog heller ikke som den store overraskelse. Jeg har altid været lidt langsynet og aldrig påstået, at jeg har falkeblik.

Selve testen er egentlig meget simpel i sin udformning. Du skal bare se på billedet nedenfor, der forestiller et stykke græsplæne. Men der er dog skrevet et tal i græsset, så nu er spørgsmålet bare, hvilket tal der er tale om!

Det er altså meget få, der finder frem til det rigtige svar. Kan du?

Hvis du vil have en lille ledetråd, kan jeg afsløre så meget, at tallet er trecifret. Det har du måske allerede regnet ud, men kan du finde frem til det præcise tal?

Under billedet nedenfor giver vi dig svaret – men sørg for at have et trecifret tal i tankerne, før du går ned til svaret!

Pixabay

Det rigtige svar er:

Så det rigtige svar er altså 736! Var det, hvad du havde forventet?

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at udfordre dine venner!