Regnestykket kun genier kan løse: Hvad er den rigtige løsning?

Eftersom vi lever i en verden, hvor teknologi styrer det meste for os, har vi et mere end nogensinde før et større behov for at stimulere vores hjerner.

Min mormor sidder og løser krydsord mindst én time hver dag, og hun påstår, at det holder hende frisk – hvilket der sikkert er noget om.

For vi har alle brug for at træne hjernecellerne fra tid til anden!

Jeg kan huske fra folkeskolen, at man nemt kunne blive træt af at sidde med almindelige regnestykker eller kedelige opgaver. For det var ligesom det samme hver evig eneste gang. Eller, det føltes det hvert fald som.

Derfor var det altid lidt forfriskende, når man fik lov til at kaste sig ud i at løse lidt anderledes opgaver, og især en af vores lærere plejede at afslutte timerne med forskellige hjernevridere.

Selvom de var baseret på almindelige matematiske metoder, var det ligesom noget andet – og det hele udviklede sig hurtigt til en konkurrence i klasse om, hvem der hurtigst kunne løse problemet.

Kan du løse regnestykket?

Dette regnestykke nedenfor giver nu tusindvis af internetbrugere gråt hår. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men størstedelen kan ikke finde frem til det rigtige resultat. Selvom det burde være lige ud af landevejen at løse stykket!

Kan du finde frem til det rigtige svar?

Okay, hvis du ikke fandt frem til det rigtige svar, skal jeg nok føre dig gennem udregningen her nedenfor!

44 delt med 22 er 2

2 delt med 2 er 1

1 delt med 2 … 0,5!

Det er altså svaret!

Der er som sagt ikke specielt mange, som formår at løse dette regnestyke, så hvis man fandt det meget nemt, burde man måske kalde sig selv et matematikgeni?

Tryk på del-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik!