Kun de færreste finder alle 3 fejl på billedet – kan du?

Jeg finder stor glæde ved at løse forskellige gåder, opgaver, optiske illusioner og lignende, og det er noget, jeg har gjort så længe, jeg husker. Derudover synes jeg også, at det bare er blevet sjovere med årene.

Helt personligt synes jeg, at det er en perfekt afkobling, og det er også en god måde at aktivere hjernen på. Forskellige former for hjernegymnastik er med til at holde hjernen skarp, og så er det også sjovt og udfordrende.

En doven eftermiddag sætter jeg mig gerne i sofaen med en kop kaffe for at løse et par gåder eller lignende. Det kan være alt fra krydsord, sudoku eller lignende, men på det seneste har jeg fået en lille forkærlighed for billedgåder som den nedenfor.

Dagens hjernevrider

Man kan finde mange af denne slags billeder på internettet, og hele udfordringen ligger i at finde frem til en meget bestemt detalje(r), der skiller sig ud på billedet.

Disse fejl kan bestå af alt mellem himmel og jord, og det er lidt der, spændingen ligger, da man aldrig ved, hvad man skal lede efter.

Jeg fandt dette billede på Youtube for et par dage siden, og det er åbenbart kun 20 procent, der er i stand til at finde de tre fejl på billedet.

Med andre er billedgåden rigtig svær, men hvis du tager dig tid til at nærstudere billedet, er jeg overbevist om, at du nok skal klare den.

På billedet nedenfor er der tre små detaljer, der stikker ud. Kan du finde begge fejl?

Fotokilde: Youtube

Fandt de de to fejl? Bare rolig, hvis du ikke har fundet frem til den rigtige løsning, giver jeg dig svaret her nedenfor.

Her er løsningen

Fotokilde: Youtube

Der var de tre fejl! Der er intet rødt lys i trafiklyset, ingen skinner til sporvognen og fodboldkampen afholdes den 32. december, som ikke eksisterer.

Fandt du mindst én fejl? Så tryk på del-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!