Kun et sandt geni finder bogstavet ‘N’ på billedet: Kan du det inden for 10 sekunder?

På det seneste er optiske illusioner og små gåder blevet lidt af en trend på nettet og sociale medier. Folk elsker åbenbart at teste deres egne evner og begrænsninger.

Derudover er det jo altid sjovt og spændende at sammenligne sine egne resultater med andre!

Gennem årene har vi set mange fascinerende gåder og optiske illusioner. De kan tage forskellige former og udtryk, men fælles for dem alle er, at de først kan løses efter ihærdige forsøg. Og en af de seneste, jeg har fundet, er den på billedet nedenfor.

 

Jeg kan huske, at vi ofte fik denne slags opgaver i folkeskolen, men jeg indrømmer blankt, at jeg ikke længere bruger så meget tid på denne slags optiske illusioner eller gåder. Man burde egentlig lave lidt mere hjernegymnastik for at stimulere sine geni-muskler! Det kan aldrig skade – og er faktisk også sjovt!

Find bogstavet ‘N’

Nu hvor du skal løse opgaven nedenfor, er det vigtigt at få øjne og hjerne til at samarbejde. Det svære er at finde bogstavet ‘N’ blandt de mange M’er, og det lyder lettere, end det er!

Det er åbenbart kun 1 ud af 10 personer, der kan finde bogstavet “N” inden for 10 sekunder. Så jeg synes faktisk, at vi kan konstatere, at den, der kan finde bogstavet ‘N’, er et ægte geni!

Youtube

Kunne du finde bogstavet N? Hvis ikke kommer løsningen her nedenfor!

Youtube

Tryk på DEL-knappen for at udfordre dine venner! Jeg er næsten overbevist om, at de også kunne bruge lidt hjernegymnastik i dag!