Kun 1 af 8 danskere kan se hvilket symbol, der stikker ud – men kan du?

Uanset hvor man befinder sig i dag, sidder folk dybt begravet med næserne i deres smartphones. Men spørgsmålet er bare, hvor meget smartere man egentlig bliver?

Personligt løser jeg altid krydsord, sudoku eller anden hjernegymnastik for at fordrive tiden. Primært fordi det er en sund måde at aktivere hjernen på, men også fordi det altid vækker mit indre konkurrencemenneske.

Regelmæssig hjernegymnastik hjælper også med at holde hukommelsen skarp, og her på det seneste har jeg udviklet en lille forkærlighed for denne slags billedgåder, som du ser nedenfor.

Ser du detaljen?

Udfordringen med denne form for billedgåder går i sin enkelthed ud på at finde en detalje, der stikker ud i forhold til alle de andre symboler på billedet – hvilket nogle gange kan være rigtig svært. Gåden nedenfor fandt jeg på Youtube-kanalen EG Mines, hvor de forklarer, at det åbenbart kun er 1 af 8, der svarer rigtigt på denne type af billedgåder.

På billedet nedenfor er der en masse hjerter, men ét af dem skiller sig ud fra mængden. Kan du finde frem til hvilket? Du har 10 sekunder!

Fotokilde: Youtube

Fandt du frem til hjertet, der ikke ligner de andre?

Hvis ikke finder du det rigtige svar her nedenfor.

Fotokilde: Youtube

Der var det, længst nede i højre hjørne!

Bonus-gåde

Nu hvor vi er i fuld sving med at løse gåder, så skader det vil ikke at tage en mere? Gåden nedenfor foregår efter samme opskrift – kan du se hvilken snemand, der skiller sig ud i forhold til de andre?

Fotokilde: Youtube

Kan du se hvilken snemand, der ikke ligner de andre 23?

Hvis ikke kan du se svaret her nedenfor.

Fotokilde: Youtube

Den anden snemand fra højre i midterste række har ikke sne omkring sig!

Svarede du rigtigt må mindst én af de to gåder? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!