Kun 1 af 5 opdager fejlen på dette billede – men kan du?

Nogle gange tænker jeg faktisk, at jeg er lidt skør. For uanset hvad jeg foretager mig, er jeg nødt til at vinde. Konkurrenceinstinktet kan selvfølgelig være godt i bestemte sammenhænge, men nogle gange kan det også tage overhånd.

Nu er det ikke fordi, at det ender i skænderier eller slagsmål under brætspilaftenerne derhjemme, men jeg har det virkelig stramt, hvis børnene vinder. Men dette udprægede vinderinstinkt har de desværre arvet fra deres forældre, så de har det på samme måde. Derfor har vi også en tendens til at konkurrere mod hinanden indbyrdes, og det ender altid med drillerier fra den part, der vinder. Vi er med andre ord en familie bestående af dårlige vindere og tabere.

I sidste weekend havde vi nogle venner på besøg, og som så mange gange før fandt vi et lidt forskellige brætspil frem, da vi nyder at hænge ud sammen på den måde.

1 af 5 svarer rigtigt

Denne gang var det et spil, der blandt andet gik ud på at finde fejl på billeder. Det var både almindelige billeder og animationer. Nogle var sværere end andre, men stemningen var virkelig spændt, når man under tidspres skulle finde fejlen på et specifikt billede.

Wikimedia Commons

Aftenen sluttede med, at min søn og datter, som var på samme hold, vandt. Selvom det selvfølgelig var lidt bitter, blev jeg også lidt stolt af mine børn. Især når man tydeligt mærker, at de har arvet vinderinstinktet fra deres forældre!

Nuvel – et af spillets sværere billeder var dette (nedenfor). Ikke alle var i stand til at finde fejlen, men da jeg tjekkede på nettet bagefter, så er det åbenbart kun 1 af 5, der finder fejlen med det samme, ifølge Brightside.

Nu er spørgsmålet, om du kan finde fejlen på billedet?

Nogle af jer har sikkert allerede opdaget fejlen, mens det nok knipper for flere af jer. Det er åbenbart kun 1 af 5 personer, der straks ser, hvad der er galt med billedet.

Ledetråd: armene

Hvis du vil have en ledetråd, kan jeg sige så meget, at du bør rette fokus på kvindens arme. For der er nemlig noget mærkeligt ved dem

Hvis du ikke har fundet frem til svaret, giver vi dig det rigtige svar her nedenfor!

Det rigtige svar er altså, at spejlet giver den forkerte afspejling af armene. Hånden på hatten (til venstre) vises eksempelvis til højre på spejlet, hvilket selvfølgelig er forkert.

Svarede du rigtigt? Så tryk på del-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!