Kun 1 af 5 danskere kan se hvilken figur, der “stikker ud” – men kan du?

I takt med den teknologiske udvikling er det kun sundt at finde nye, sjove og simple måder til at stimulere hjernen. For ellers kan man nemt blive fanget ved computeren på jobbet, hvorefter man ender på sofaen foran fjernsynet, når man kommer hjem.

Derudover skader det ikke med lidt hjernegymnastik i ny og næ, og jeg synes også, at det jeg føler mig lidt friskere i hovedet, efter jeg har ladet hjernen arbejde i en stund. Det gælder i særdeleshed, når jeg kaster mig over forskellige gåder og udfordringer, som ligeledes er meget sjove.

Mange gange, når man skal løse en gåde eller udfordring, skal man virkelig få samarbejdet mellem hjerne og øjne til at gå op i en højere enhed. For ofte handler det om at finde en skjult eller gemt detalje – og disse former for billedgåder kan virkelig drive en til vanvid.

Du har 5 sekunder

Derudover er der også mange detaljer, som kan fascinere os mennesker – og livet behøver heller ikke at være for nemt hele tiden. Derfor tænkte jeg, at jeg her nedenfor ville byde dig på 2 billedgåder, som jeg næsten er overbevist om, at du skal kæmpe lidt for at løse!

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er det kun 1 af 5, der svarer rigtigt i første forsøg – og det kan jeg faktisk godt forstå. For her skal man virkelig have et øje for detaljer, og det er det ikke alle, der har!

Billedgåderne går i sin enkelthed ud på at finde figuren, der skiller sig ud fra de andre! Den første gåde handler om at finde en tegnet figur, der er lidt anderledes i forhold til de andre!

Kan du finde personen, der “stikker ud” på 5 sekunder?

Formåede du at finde frem til den person, der skiller sig ud i forhold til de andre?

Nej? Så kan jeg afsløre så meget, at du skal finde en kvinde blandt de mange mand.

Her nedenfor redegør jeg for, hvor du kan finde hende!

Kvinden gemmer sig altså på tredjeøverste række som den fjerde person fra højre.

Endnu en gåde

I denne billedgåde skal du endnu engang finde frem til den figur, der skiller sig ud fra mængden. Helt personligt synes jeg, at den her var lidt nemmere!

Kan du finde den på 5 sekunder?

Fandt du frem til det dyr, der skiller sig ud fra mængden.

Hvis ikke kan du finde den rigtige løsning på billedet nedenfor!

Rotten gemte sig altså i øverste hjørne til venstre!

Svarede du rigtigt på nogle af gåderne? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!