Kun 1 af 5 danskere kan finde den skjulte panda i menneskemængden: Kan du?

I dag hvor computere og teknologi sørger for det meste, er det kun sundt at holde hjernen skarp med lidt hjernegymnastik. Det kan selvfølgelig gøres på mange forskellige måder, men helt personligt kvikker jeg altid op, når jeg har løst en optisk illusion eller lignende.

Billedet nedenfor af en stor menneskemængde fik mig til at tænke både længe og grundigt, før jeg endelig fandt frem til løsningen. Selv min mormor, der ellers er en hund til krydsord og sudoku, havde problemer med denne her!

Det er meget vigtigt, at vi stimulerer hjernen hver dag. Det kan man selvfølgelig gøre på mange forskellige måder – men sudoku, krydsord og optiske illusioner kan virkelig få hjernen til at arbejde på højtryk. For de tvinger os nemlig til at tænke i lidt andre baner, end hvad man ellers er vant til.

Jeg kan huske tilbage fra min folkeskoletid, hvor min matematiklærer en gang om ugen plejede at runde timen af med noget helt andet end almindelige regnestykker, som altid tvang os elever til at tænke ud af boksen.

1 af 5 løser opgaven

Det fungerede meget godt, og selv i dag kan det være en god idé at holde sin hjerne igang ved at give sig i kast med små udfordringer.

Billedet nedenfor af en stor menneskemængde er en spændende en af slagsen! Det er åbenbart kun hver femte, der formår at finde den skjulte panda på 10 sekunder.

Nu er spørgsmålet bare, om du er i stand til at finde pandaen?

Nu skal vi se, om du klarede det! For det var ikke helt nemt, vel? Specielt ikke når man kun har 10 sekunder til at løse opgaven!

Du kan med garante skimte pandaen inden for den røde cirkel!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen hvis du fandt pandaen, eller hvis du gerne vil udfordre dine venner!