Kun 1 af 7 kan finde fuglen på dette billede på under 10 sekunder – men kan du?

Det er altid sjovt at udfordre sig selv og sammenligne sine resultater med andre. I en verden hvor computere gør det meste for os, tror jeg faktisk, at det er en meget god idé at træne hjernen med lidt hjernegymnastik.

Derfor kan du meget passende træne dine hjerneceller med billedet nedenfor!

51-årige Laurence fra Skotland var ude at vandre i naturen for et stykke tid siden. Pludselig hørte han en lyd. Det lød som en fugl, men da han vendte sig om og kiggede rundt, så han kun græs og en stor bunke sten.

Men så hørte han lyden igen, og valgte at gå tættere på – og endelig opdagede han, at det rent faktisk var en fugl, mere specifikt en grågås, som befandt sig blandt stenene. Fjerdragtens farve havde dog en utrolig camouflerende effekt.

Laurence tog et billede af den store bunke sten, men dagen efter havde han svært ved at huske præcis, hvor fuglen var. Og han kunne ikke finde den. Derfor offentliggjorde Laurence billedet på nettet – og siden da har det fået flere til at udfordre sig selv til at finde fuglen.

Kan du finde fuglen?

Det er åbenbart kun 1 ud af 7, som kan finde fuglen på 10 sekunder. Hvordan man er kommet frem til det, ved jeg faktisk ikke, men her gælder det virkelig om at have falkeblik!

Flere sites har skrevet om det utrolige billede og hvor svært det er at finde den camouflerede fugl. Nu er spørgsmålet bare, om du er i stand til at finde fuglen?

Caters News Agency

Hvis du ikke har fundet fuglen endnu, finder du svaret nedenfor!

Caters News Agency

Tøv ikke med at DELE for at udfordre dine venner!