Kun 1 ud af 7 finder bogstavet “C” inden for 10 sekunder – er du en af dem?

På det seneste er optiske illusioner og små gåder blevet lidt af en trend på nettet og sociale medier. Folk elsker åbenbart at teste deres egne evner og begrænsninger.

Derudover er det jo altid sjovt og spændende at sammenligne sine egne resultater med andre!

Gennem årene har vi set mange fascinerende gåder og optiske illusioner. De kan tage forskellige former og udtryk, men fælles for dem alle er, at de først kan løses efter ihærdige forsøg.

En af de seneste, jeg har fundet, er den på billedet nedenfor. Det er åbenbart kun 1 ud af 7 personer, der kan finde bogstavet “C” inden for 10 sekunder. Det gælder virkelig om at fokusere og lede meget grundigt!

Jeg kan huske, at vi ofte fik denne slags opgaver i folkeskolen, men jeg indrømmer blankt, at jeg ikke længere bruger så meget tid på denne slags optiske illusioner eller gåder. Man burde egentlig lave lidt mere hjernegymnastik for at stimulere sine geni-muskler! Det kan aldrig skade – og er faktisk også sjovt!

Nuvel – kan du finde bogstavet “C” inden for 10 sekunder?

Hvis du ikke fandt bogstavet “C”, så kommer svaret nedenfor!

Hvis du formåede at finde bogstavet “C” på det første billede inden for 10 sekunder, så tryk på del-knappen for at udfordre dine venner!