Kun 1 ud af 5 voksne finder flere dyr end en frø på billedet: Kan du?

I løbet af den seneste tid er udfordringer med at knække hjernevridere og optiske illusioner blevet et stadigt større tidsfordriv på nettet. Jeg tror, det primært skyldes, at vi lever i en konkurrencepræget verden – og hvem ønsker ikke at være den bedste til noget?

Selvom det efterhånden er pokkers mange år siden, kan jeg tydeligt huske fra matematiktimen i folkeskolen, hvor vores lærer plejede at runde timen af med at vi elever skulle løse en lille gåde i par. Det var altid noget helt andet end klassisk brøkregning eller lignende. Man var nødt til at tænke lidt ud af boksen og virkelig bruge alle sine hjerneceller.

Ofte handlede det om at finde en helt specifik detalje, der var nøglen til at finde frem til løsningen. Jeg husker, at alle eleverne var meget spændte, da det var tid til løsning af matematiklærerens hjernevrider. Så snart man fik opgaven udleveret, var der fuldt fokus og stille i hele klassen. Alle ville vinde!

Og selv i dag kan jeg sidde tryllebundet foran lignende opgaver. I løbet af den seneste tid er internettet blevet oversvømmet med små hjernevridere og diverse udfordringer. Det er ikke mange år siden, at soduku var meget populært, men nu føles det som om, at optiske illusioner er højeste mode.

Kun 1 ud af 5 kan svaret

Den optiske illusion her nedenfor får nu tusindvis til at klø sig i nakken på nettet. Ved første øjekast ser de fleste en frø – men der skjuler sig faktisk et andet dyr på billedet.

Ifølge flere steder, hvor jeg har læst, er det kun 1 ud af 5 personer, som er i stand til at finde frem til det rigtige svar!

Så kan du se, hvilket dyr foruden end en frø, der skjuler sig på billedet?

Jeg var nødt til at tænke grundigt og længe, før jeg endelig fandt svaret! Her nedenfor giver vi dig en lille ledetråd, til hvordan du finder frem til den rigtige løsning!

Ledetråden er, at du kan se billedet fra forskellige vinkler.

Har du fundet det andet dyr på billedet? Hvis ikke kommer svaret her nedenfor!

Hvis man drejer billedet 90 grader, kan man tydeligt se en hest!

Tøv ikke med at give dine venner lidt tiltrængt hjernegymnastik ved at DELE udfordringen!