Kun et geni kan finde alle T’er på dette billede – hvor mange kan du se?

At træne hjernen er lige så vigtigt som at træne resten af kroppen, hvis man gerne vil holde sig sund og frisk.

Man bruger selvfølgelig hjernen hele tiden, selv når man sover, men nogle gange har man brug for en pause fra den normale tænkning og virkelig aktivere hjernecellerne.

Det kan man selvfølgelig gøre på mange forskellige måder, og takket være internettet har man nu frit valg mellem et utal af hjernevridere.

Når man hører ordet “hjernegymnastik”, tænker de fleste af os nok på krydsord eller sudoku. Men hvis man tager et kig på internettet, finder man en masse forskellige sjove udfordringer, der virkelig får hjernecellerne til at arbejde på højtryk.

Fuld koncentration påkrævet

En af de udfordringer, der ofte cirkulerer på nettet, er billeder, hvor man skal finde en bestemt detalje, der skiller sig ud. Det kan være et maleri, hvor der eksempelvis er et skjult dyr eller ansigt. Et andet eksempel er den type udfordring, som du finder nedenfor, hvor du præsenteres for en masse tegn, hvor udfordringen består i at finde de tegn, der adskiller sig fra de andre. Det er alt andet end nemt, så fuld koncentration er påkrævet.

Find alle T’erne på billedet

Okay, nu til dagens udfordring. Her nedenfor ser du et billede med en masse 7-taller. Men på samme billede er der også et bestemt antal T’er.

Nu er din opgave at finde alle T’erne på mindre end 25 sekunder.

Fandt du alle T’erne? Husk, at du kun har 25 sekunder, og at meget få kan finde alle bogstaverne inden for den tidsramme.

Svaret

Men ingen grund til bekymring, hvis du ikke fandt alle bogstaverne inden for tidsrammen, da udfordringen var svær. Her nedenfor kommer løsningen, alle T’er er markeret med gult.

Der var 12 T’er på billedet! Tryk nu på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!