Test afslører om du kan blive politibetjent – lille detalje afslører alt: Hvem er drengens mor?

Jeg har altid haft en forkærlighed for gåder. Lige siden var jeg lille og læste dem i tegneserier til i dag, da de er fremragnende til at aktivere hjernen. Det skader virkelig ikke i en verden, der stort set er computerstyret.

At være tvunget til at tænke lidt “ud af boksen” tror jeg rent faktisk kun er sundt – og efter at have siddet med en gåde i et stykke tid føler jeg mig altid frisk bagefter.

Derudover er det altid sjovt at udfordre sig selv og teste sine grænser!

Gåden nedenfor faldt jeg over tidligere i dag. Den er faktisk en del af de mange tests, som amerikanske FBI foretager i forbindelse med rekruttering. Den handler om at undersøge folks logiske tænkning, tankemønstre og refleksionsfærdigheder.

Så hvis du kan klare denne test, øger det dine chancer for at blive betjent, hvis det kan motivere dig yderligere. Det gjorde hvert fald, at jeg var meget fokuseret, da jeg skulle løse gåden. For hvem har ikke lyst til at arbejde for FBI?

Baseret på videnskab

Gåden går ud på, at du ved at studere billedet nedenfor af to kvinder, som sidder på hver deres stol lige over for hinanden, skal finde frem til, hvilken en af de to, som er mor til drengen, der leger på gulvet.

Det er ikke en snydegåde, hvor svaret er, at ingen af dem er moderen – en af kvinderne er rent faktisk drengens mor. Nu er spørgsmålet bare, om det er kvinden til venstre eller højre? Svaret er baseret på videnskab.

Youtube

Tænk dig nu godt om. Undersøg kvinderne ovenfor grundigt og tænk over hvilke karakterertræk hos en kvinde, der kan betragtes som moderlige. Det her er altså baseret på videnskab!

Her er svaret

Under billedet nedenfor redegør vi for svaret, men sørg for at have et svar klar – er det kvinden til højre eller venstre?

Public Domain Pictures

Svaret er, at kvinden til venstre er drengens mor. Hvordan ved man så det?

Det skyldes, at hun sidder med benene rettet lige mod barnet, og så sidder hun også lidt foroverbøjet. De to detaljer viser, at hun har en beskyttende og overvågende rolle.

Derudover sidder drengen også rettet lige mod sin mor. Det er det mest naturlige, når et barn ved, at hun er i nærheden.

Hvis du fandt frem til det rigtige svar, synes jeg, at du skal trykke på del-knappen for at udfordre dine venner!