Ingen i min familie svarede rigtigt – men kan du se forskellen på billedet?

Lige siden barndommen har jeg haft en forkærlighed for hjernevridere og gåder. Det er nok en interesse, jeg har fået fra min morfar, da jeg kan huske, at jeg sad på hans skød og hjælp ham. Det lærte mig at tænke på en lidt anden måde, end man lærte i skolen.

Min forkærlighed for gåder har jeg taget med mig ind i mit voksenliv. Jeg synes, at hjernevridere er perfekte som tidsfordriv, god hjernegymnastik, og man får altid en god følelse i kroppen, når man løser en given gåde.

At udfordre sig selv er meget underholdende og vigtigt for hjernen, da det er med til at skærpe både hukommelsen og koncentrationen.

Ingen i min familie kunne løse gåden

Gåden nedenfor kom min niece med til mig og ville have hjælp til at løse den. Det er et tegnet billede af en familie med sjove figurer. Selve gåden gik ud på at finde detaljen, der skiller billederne ad. Ved første øjekast virker billedet lidt barnligt, og jeg tænkte, at jeg kunne finde forskellen uden de store problemer.

Men efter at have stirret mig blind på billedet i et par minutter, havde jeg stadig ikke fundet forskellen. Til sidst var jeg nødt til at erkende nederlaget og bad min mand om hjælp, men han kunne heller ikke løse gåden.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde forskellen på billederne nedenfor?

Som sagt var der ingen i min familie, der var i stand til at finde frem til det rigtige svar uden at kigge på facit. Hvis du har samme problemer, kommer svaret her nedenfor.

Der! Den ene af børnenes sko har en anden farve. Når man først ser svaret, føles det som en selvfølge, men før det syntes jeg, at det var umuligt!

En bonus-gåde

Men ved du hvad? Nu hvor vi er i gang, synes jeg, at vi skal tage endnu en gåde! Opgaven er den samme som før, kan du finde detaljen, der adskiller sig på billederne nedenfor?

Endnu engang er det en lille, lille detalje, der gør, at billederne ikke er ens. Kan du finde den detalje? Hvis ikke så kommer det rigtige svar nedenfor.

Der var den! Det ene knurhår er langt kortere på det andet billedet, hvilket var svært at opdage!

Svarede du rigtigt? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!