Ingen i min familie kunne løse gåden: Hvor mange geder ser du på billedet?

For mig er sjove gåder og hjernevridere et perfekt tidsfordriv. Lige siden jeg var lille, har jeg haft en forkærlighed for at løse alt fra krydsord til sudoku. Men her i mine lidt ældre dage er jeg begyndt at få en præference for gåder og lignende, der minder lidt om “Find Holger”-bøgerne, som de fleste af os kender.

Men hvis du mod al forventning ikke kender “Find Holger”, så går det i sin enkelthed ud på at finde Holger blandt en stor menneskemængde. Med andre ord finde en bestemt detalje der skiller sig ud på et billede. Det kan være meget svært, men der indfinder sig en helt fantastisk følelse i kroppen, når man finder løsningen.

Denne svære billedgåde fandt jeg på nettet ved et tilfælde, og selvom jeg var nødt til at få hjælp af min familie, kunne vi alligevel ikke finde frem til den rigtige løsning!

Falkeøje nødvendigt

Billedet nedenfor viser en gruppe geder, der står på en bjergsiden. Så langt så godt. Men spørgsmålet er, hvor mange geder der rent faktisk er på bjergsidenen?

Er du klar? Okay – hvor mange geder kan du finde på billedet?

Nogle af gederne er meget synlige, men nogle af dem skal man have et falkeøje for at kunne se. Hvor mange ser du? En lille ledetråd: det er mere end ti.

Det rigtige antal geder finder du på billedet her nedenfor.

Der er altså hele 13 geder på billedet! Jeg var faktisk kun i stand til at finde 7, selvom jeg fik hjælp af familien!

Så hvis du fandt flere end 7, synes jeg, at du skal trykke på del-knappen for at udfordre dine venner!