Hvor mange D’er ser du på billedet? Svaret afslører noget vigtigt om din personlighed

Vi er alle forskellige – hvilket er meget heldigt. For forestil dig hvor trist livet ville være, hvis alle lignede hinanden. Vores forskelligheder er med til at gøre verden smuk og farverig, det er hvert fald min ydmyge mening.

Selvom vores personligheds- og karaktertræk er forskellige, kan forskellige personer også have ligheder. En udadvendt og en mere reserveret person kan eksempelvis begge være handlekraftige.

Sådan noget er meget interessant at lære om, og menneskets kompleksitet har stort set altid fascineret mig. Derfor finder jeg det altid sjovt at teste, hvordan man tænker på forskellige måder. Simple udfordringer kan faktisk afsløre en del om ens personlighed.

Tidligere på ugen fandt jeg denne test (nedenfor), der har cirkuleret rundt på nettet i et stykke tid. Hvordan du klarer udfordringen, siger åbenbart noget om dig som person – og dit svar afslører derfor noget om din personlighed.

Noget som dette skal selvfølgelig tages med et gran salt, og er absolut ingen eksakt videnskab (det er alle nok allerede klar over), men der er trods alt stadig underliggende årsager til svarets betydning.

Hvor mange D’er ser du?

Men nu til testen! Brug 10 sekunder til at undersøge billedet nedenfor. Der er pokkers mange O’er på billedet, men din opgave er at finde D’erne. Der er et bestemt antal, men spørgsmålet er hvor mange? Længere nede i artiklen redegør vi for, hvad dit svar fortæller om din personlighed.

Hvor mange D’er er der på billedet? Du har 10 sekunder til at finde så mange som muligt!

Okay, har du fundet frem til, hvor mange D’er, der er på billedet?

Inden vi forklarer, hvad dit svar siger om dig som person, præsenterer vi først det rigtige svar.

Den rigtige løsning er, at der er 9 D’er på billedet!

Svarede du 0-3 D’er?

Du er lidt kluntet og kan have svært ved at koncentrere dig. Du følger din mavefornemmelse, og er ikke ligeglad med, hvad andre mener om dig. Du har dog let ved at socialisere med alle slags mennesker. Din kreative iver kan føre dig langt i livet – selvom du ikke helt ved, hvad du vil med fremtiden.

Svarede du 4-6 D’er?

Du er en energisk og ambitiøs tænker. Du har mange venner, som elsker dig, selvom du sjældent er i centrum. Derudover er du også alsidig og talentfuld på flere områder, men har også en stor selvkendelse og har ingen problemer med at bakke ud, når du føler dig ukomfortabel eller usikker.

Svarede du 7-9 D’er?

Du er et supermenneske. Din logiske tankegang og din målbevidsthed har ført dig til et punkt, hvor du nyder livet. Du er også en rastløs sjæl, der altid ser frem til nye udfordringer. Dit høje intellekt og dine ambitioner for fremtiden giver dig sjældent muligheder for at slappe af. Derudover er du en meget social og humoristisk person. Dit selvværd og din nærmest unikke pondus gør dig meget attraktiv.

Hvor mange D’er fandt du på billedet? Del svaret med os i kommentarfeltet og send denne sjove test videre til dine venner!