Hvad ser du først på dette billede? Svaret kan sige noget om din personlighed

I ugeblade og på internettet falder man fra tid til anden over personlighedstests af forskellig art. Den type test er naturligvis ikke videnskabelig på nogen måde og bør tages med et godt gran salt.

Men de er ret sjove at tage og passer overraskende ofte godt, selvom man er skeptisk på forhånd.

Her nedenfor finder vi sådan en test, som består af en optisk illusion, altså et billede, der er svært at fortolke, og som indeholder mere end blot ét motiv.

Svaret på det, du ser først på billedet, kan sige noget om din personlighed.

Alle fortolker forskelligt

Det, som går optiske illusioner så spændende, er, at vi mennesker ofte fortolker dem forskelligt. Det, jeg ser i en optisk illusion, behøver ikke at være det samme som det, du ser, selvom vi ser på det samme billede. Spændende, ikke sandt?

Når vores øjne ser et billede, spiller ikke kun vores syn ind, men også tidligere erfaringer, vaner og hvordan vi er som mennesker.

Lad os nu se, hvad dette billede siger om dig.

Hvad ser du først?

Her kommer billedet. Det første, du ser, vil afsløre noget om dig som person.

Hvad var det første du så? Du finder svarene på, hvad det betyder nedenfor.

Er du en kvinde og så mandens ansigt først?

Det kan betyde, at du leder efter noget romantik eller har en høj sexlyst. Du kommer meget tæt på en potentiel partner og er ikke bange for at vise kærlighed.

Er du en mand og så mandens ansigt først?

Det betyder, at du holder meget af dine nære mandlige venner, og at du tænker meget på dem. De betyder meget for dig, og du værdsætter deres meninger meget højt.

Er du en kvinde og så kvindens ansigt først?

et indikerer en meget stærk selvtillid. Du er meget tryg ved dig selv, og du er ikke bange for udfordringer eller sociale situationer.

Er du en mand og så kvindens ansigt først?

Det indikerer, at du ligesom kvinden er romantisk og seksuelt ladet. Du er ikke bange for romantik og elsker at opvarte en potentiel partner.

Jeg synes, det passer på mig, selvom der ikke er nogen eksakt videnskab bag.

Tryk nu på DEL-knappen og lad dine venner teste deres personlighed!