Hvad ser du på billedet? Dit svar kan afsløre noget, du ikke vidste om dig selv

Optiske illusioner har fascineret menneskeheden, lige siden vi begyndte at male. Det er dog meget svært at skabe en optisk illusion i et billede eller maleri, da motivet har en sjælden evne til at bedrage det menneskelige øje på en forbløffende måde.

Alt efter hvem vi er, fokuserer vores øjne på forskellige detaljer i et billede, og kan så give et helt andet motiv, end hvad en anden person ser.

På det seneste er disse optiske illusioner blevet brugt i forskellige typer af personlighedstests, hvor, hvis du ser det ene, har du en bestemt personlighed, og hvis du ser det andet har du en anden type personlighed.

Selve grundtanken med optiske illusioner er at skelne mellem, hvordan forskellige mennesker opfatter omgivelserne og ifølge denne personlighedstest også sige noget om, hvordan vi er som mennesker.

Man skal selvfølgelig tage en test som denne med et stort gran salt, men de er stadig sjove og passer ofte skræmmende godt.

And eller kanin?

Her kommer testen – i form af et billede.

På billedet er der to forskellige motiver, og nu er spørgsmålet bare, hvad du ser først.

Er du klar? Her er billedet.

Her nedenfor forklarer vi, hvad det, du så først, betyder.

Hvis du så en and

Du er en sand idealist og leder altid efter det gode i mennesker eller begivenheder. Du leder instinktivt efter måder at forbedre situationer på.

Mens du kan opfattes som rolig og reserveret, har du en indre flamme og brændende lidenskab, der er synlig gennem dine skabelser.

Den kreative harmoni, du føler, er faktisk en kilde til glæde for dem omkring dig. Du er mester i både ordvalg og følelsesmæssig kontrol, men besidder også et uventet potentiale.

Hvis du så en kanin

Du er lidt af en videnskabsmand. Du er en kritisk og rationel tænker med høj intelligens. Du har stor selvtillid og passion for rene fakta. Du ser verden, som den er, og har et ønske, der driver dig til at forstå, hvordan det meste fungerer.

Du overvejer alle muligheder, før du træffer en beslutning – og i sidste ende følger du altid din hjerne og ikke dit hjerte.

Du er intelligent og finder stor fascination i dine omgivelser. Der er få ting, du værdsætter mere end at forstå, hvorfor tingene er, som de er.

Passer det her på dig? Tryk nu på DEL-knappen for at se efter, om det passer på dine venner!