Hvad ser du først på billedet? Svaret afslører noget spændende om din personlighed

I dag er vi over syv milliarder mennesker på jorden, og vi er alle forskellige. Både indeni og udenpå. Vi opfatter ganske enkelt tingene forskelligt, afhængig af hvem vi er.

Hvis man for eksempel går en tur med en kammerat, så vil I formentlig have lagt mærke til forskellige ting, hvis I opsummerer jeres gåtur efterfølgende. Men det vores øjne opfatter kan, ifølge nogle, sige noget bestemt om vores personlighed.

Personlighedstests af forskellig slags skal naturligvis altid tages med et stort gran salt, men ganske ofte er de sjove at prøve og passer måske endda godt.

I umindelige tider har mennesket funderet og filosoferet over, hvorfor vi er som vi er.

Hvad der driver os, og hvordan vores personligheder afspejles på forskellige måder, både indadtil og udadtil. Måske er det netop derfor den her type tests er så populære.

Hvilket motiv ser du på billedet?

Testen herunder går ud på, at man skal kigge på et billede, som kan opfattes som den lidt beskidte slags af dem, som har den slags fantasi.

Det man først lægger mærke til på billedet afslører noget interessant om dig som person.

Her er billedet. Hvad ser du?

Herunder afslører vi, hvordan du er som person.

Så du en mand som læser en bog?

Det her billede kaldes faktisk ”one of the pleasures in life is reading a book” hvilket kan oversættes til ”en af livets store fornøjelser er at læse en bog”.

Hvis det første du så var en mand, som sidder ned og læser en bog, så er du eventyrlysten og åben som person. Nye udfordringer og oplevelser er det, som gør livet værd at leve, ifølge dig.

Du lever ikke efter nogen særlig plan, men gør hvad dig falder dig ind i øjeblikket. Du er kreativ og har let ved at lære nye ting.

Så du en kvinde give oralsex?

Hvis du i stedet først så en kvinde på knæ med hovedet i skødet på en mand, så er du en eftertænksom person.

Du har ganske få men meget nære venner, og du kan lide at planlægge langt frem i tiden. Du er meget målbevidst og ved præcis, hvordan du skal nå dine mål. Du arbejder hårdt og trives bedre hjemme i sofaen end på dansegulvet.

Passede det godt på dig? Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan prøve testen!