Mange svarer helt forkert – hvor mange tændstikker er der på billedet?

Jeg ved ikke med dig, men jeg kvikker altid op, når jeg kaster mig over forskellige opgaver og udfordringer. Det er altid spændende at teste sine egne evner – og det er faktisk ligemeget, om man konkurrer mod sig selv eller andre.

Derfor afsætter jeg altid tid hver dag til at løse hjernevridere. Det får hjernecellerne til at arbejde, og ens indre konkurrencemenneske får lov til at få lidt afløb.

At løse noget eller at vinde er altid sjovt!

Men optiske illusioner kan være lidt vanskelige. Det er ikke altid let for øjnene at finde frem til, hvad der foregår lige foran dem – især når man ser på lidt mærkelige mønstre eller opgaver.

4 svarmuligheder

Tidligere i dag fandt jeg denne gåde på nettet. Jeg var nødt til at sidde med den i et par minutter, før jeg troede, at jeg havde fundet det rigtige svar – men det havde jeg ikke. Efter at have givet opgaven endnu et skud gik det op for mig, hvorfor jeg svarede forkert.

Opgaven er rigtig svær – og derfor har vi valgt at give dig 4 svarmuligheder. Men det på trods svarer størstedelen alligevel forkert i første forsøg, ifølge Mambee.

Men nu til opgaven; Kan du se, hvor mange tændstikker der er på billedet?

Tæl igen

Svaret er enten 9, 10, 11 eller 12.

Ved første forsøg talte jeg 11 tændstikker, men det var åbenbart forkert.

Men hvad kan det så være? Hvis du først fik det samme svar som mig, skal du tælle igen.

Her under billedet kommer det rigtige svar!

Det rigtige svar er, at der er 10 tændstikker på billedet!

Svarede du rigtigt? Så tryk på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!