Hjernevrider: Hvor mange O’er er der på billedet?

På det seneste er det blevet en relativ stor trend med optiske illusioner og lignede opgaver på nettet. Noget tyder på, at vi åbenbart elsker at teste vores evner, hjerne og begrænsinger.

Derudover er det også altid sjovt og spændende at sammenligne sig selv med andre!

Derfor har vi gennem årenes løb set mange gode eksempler på fascinerende optiske illusioner

Sundt for hjernen

Gåder, hjernevridere og lignende er sundt for hjernen. Men selvom de er sundt at kaste sig over lidt hjernegymnastik, kan det også være lidt frustrerende, at man nogle gange er nødt til at sidde lang tid, før man finder frem til den rigtige løsning. Nogle gange er man dog også så heldig, at man uden problemer spotter den rigtige løsning.

Hvor hurtigt man løser en given opgave skyldes muligvis dagsformen og tilfældigheder, men jeg er overbevist om, at det at tænke ude af boksen kun er sundt for os og hjernens udvikling.

Gåden nedenfor fandt jeg på nettet i dag. Jeg testede den på tre af mine kolleger, og det viste sig, at ingen af dem svarede rigtigt i første forsøg. Derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt at give dig muligheden for at prøve den.

Det er en billedgåde, der udfordrer samarbejdet mellem øjne og hjerne! For at finde frem til svaret er det vigtigt, at du koncentrerer dig og kigger nøje efter!

Hvor mange O’er kan du finde?

På billedet nedenfor er der et bestemt antal O’er, der skjuler sig blandt en masse Q’er. Nu er spørgsmålet bare, hvor mange der er tale om? Du har kun 10 sekunder til at finde dem alle. Så hvor mange O’er er der på billedet?

Jeg håber ikke, at det tog for lang tid og at du snød, for gåden bliver selvfølgelig meget lettere uden tidspres!

Her nedenfor giver jeg dig svaret på gåden om, hvor mange Q’er der er på billedet! De er markeret med hvidt, og under billedet finder du det rigtige antal O’er!

Det rigtige svar er altså, at der er 9 O’er på billedet!

Fandt du 5 eller flere? Så har du gjort et godt arbejde! Så tryk på del-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!