Hjernegymnastik: Mange kan ikke finde katten på dette billede – ser du detaljen, der afslører svaret?

Jeg har en forkærlighed for gåder og hjernevridere. Måske skyldes det min barndom, da jeg stadig kan huske, at jeg sad på min morfars knæ og fik hjælp af ham til at læse gåder og krydsord.

Netop derfor blev jeg også utroligt fascineret, da jeg fandt denne gåde på internettet for et par dage siden.

Det er en optisk illusion, som får hjernen til at arbejde på højtryk – hvilket jeg elsker!

Mine venner og jeg udfordrer ofte hinanden med gåder, hjernevridere og optiske illusioner. Det er en sjov måde at konkurrere mod hinanden på, og selvom vi godt kan komme op at skændes nogle gange, har det været med til at styrke vores venskab, og det er altid lige sjovt.

Især når man løser gåden først, og man bagefter kan hovere sine venner.

Meget få danskere kan løse gåden

Den optiske illusion nedenfor er virkelig svær, og jeg var nødt til at sidde at stirre på skærmen i flere minutter, før jeg endelig fandt svaret.

Der er en pokkers masse ugler på billedet nedenfor. Men et eller andet sted blandt de mange ugler gemmer der sig også en sød lille kat. Nu er spørgsmålet bare: Kan du finde katten på billedet?

Hvis du finder den så lad være med at afsløre svaret – send i stedet udfordringen videre til dine venner for at se, hvor lang tid det tager dem at finde katten.

Bagmanden (eller kvinden) der skabte dette billede har været virkelig dygtig, og de færreste er faktisk i stand til at finde katten. Uglerne ligner hinanden, og man bliver næsten lidt skør i hovedet af at se for længe på billedet.

Her er svaret

Fandt du katten? Hvis ikke kan du finde svaret nedenfor.

Var det ikke svært? Du har falkeblik, hvis du fandt katten! Tøv ikke med at dele gåden med dine venner for at give dem lidt hjernegymnastik!