Hjernegymnastik: Hvilken figur skiller sig ud? Vigtig detalje afslører svaret!

I takt med at de grå hår er begyndt gro ud på hovedet, er jeg også begyndt at sidde mere med gåder, hjernevridere, krydsord, forskellige udfordringer og lignende, der får hjernen til at arbejde på højtryk.

Jeg synes faktisk, at det er en ganske god vane. Jeg bilder mig selv ind, at det er med til at holde hjernen i topform og at det er ekstremt vigtigt i en tid, hvor computere hjælper os med stort set alt i hverdagen.

Det kan være simple hjernevridere og behøver absolut ikke at være kompliceret. Det vigtigste er at aktivere hjernen for en lille stund – og det skader selvfølgelig ikke at slippe sit indre konkurrenceinstinkt frit.

I al sin enkelhed er denne lille gåde et meget godt eksempel på noget, der kan give os en tiltrængt pause på arbejdet eller tv-kiggeriet. For det kan faktisk være anstrengede at glo ind i en skærm hele dagen – og så kan man have brug for at stimulere hjernen på en lidt anden måde i en lille stund.

Hvilken skal fjernes?

Ifølge den populære Youtube-kanal EG Mines er det faktisk de færreste, som er i stand til at løse denne gåde på 10 sekunder. Jeg lykkedes lige præcis, men den er faktisk ikke så nem, som man måske tror ved første øjekast!

Gåden lyder: Kan du regne ud, hvilken af de fire figurer der skiller sig ud?

Det er faktisk ikke helt nemt, men nogle af jer finder med garanti frem til det rigtige svar med det samme.

Hvilken af de fire tændstikfigurer skal fjernes? De finder du ud af ved at finde frem til en meget bestemt detalje, der skiller sig ud i forhold til de andre figurer.

Her nedenfor giver vi dig svaret!

Her er løsningen

Pexlr

Det er figur A, som skal fjernes!

Hvorfor? Jo, i alle de andre figurer danner tændstikkerne to komplette rektangler. I figur A er det kun et rektangel, der dannes komplet, da en af tændstikkerne ikke når hele vejen frem.

Nu når du har læst beskrivelsen, forstår du sikkert også, hvorfor det rigtige svar er A!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at udfordre dine venner!