Hjernegymnastik: Kun få danskere finder alle trekanterne på billedet

Nu hvor efteråret for alvor banker på døren, er få ting hyggeligere end at smide sig på sofaen og løse lidt hjernegymnastik. At sidde med hjernevridere gør, at man bruger hjernen på en lidt anden måde, end man plejer.

Lidt hjernegymnastik gør også, at man føler sig lidt mere skarp og tænker klarere. Derudover pirrer man også sit indre konkurrencemenneske, hvilket altid er sjovt!

Hjernegymnastik behøver ikke altid at være avisens krydsord eller sudoku, da man takket være internettet i dag har adgang til utallige hjernevridere.

Fuld koncentration påkrævet

Her nedenfor bliver du præsenteret for en hjernevrider, som næsten får en til at tænke på gamle matematikopgaver fra skolen, hvor man skulle lære geometri. Og den er alt andet end en dans på roser at løse.

Derfor er fuld koncentration påkrævet, og det skader heller ikke at tænke lidt ud af boksen. Hvis man kan det, er der gode chancer for at løse denne udfordring.

Hvor mange trekanter?

Godt, her nedenfor kommer dagens udfording så. På billedet ser vi trekanter i forskellige farver, de minder næsten om en Rubiks-terning.

Selve udfordringen: Find alle trekanter.

Svaret

Hvor mange trekanter kom du frem til, at der er på billedet?

Det rigtige svar er: 44!

Fandt du alle trekanterne? I så fald stort tillykke! Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at udfordre dine venner!