Fræk gåde: Kan du regne det rigtige svar ud?

Næsten alle voksne mennesker tænker på sex fra tid til anden. Det er der absolut intet mærkeligt ved, det er helt naturligt og en del af vores biologi.

Men nogle af os har en tendens til at tænke lidt oftere på sex. Næsten alt, hvad disse mennesker ser eller hører, kan være forbundet med sex på den ene eller anden måde.

Gåden nedenfor er nok nemmere at løse, hvis du har en lidt frækkere tankegang, og den er også fremragende motion til hjernecellerne.

Hjernegymnastik kan komme i mange forskellige former, og det er lige meget, om du kaster dig over matematikgåder, krydsord, sudoku eller gamle gåder.

Tænk dig godt om

Det vigtigste er, at man stimulerer hjernecellerne en smule fra tid til anden. Det har også den ekstra bonus, at ens indre konkurrencemenneske også bliver aktiveret.

Man koncentrerer sig lidt ekstra, især hvis man bliver udfordret af en ven, som er meget populært på de sociale medier, hvor man sender forskellige udfordringer til hinanden.

Nu er spørgsmålet bare, om du har mod til at kaste dig ud i denne lidt frække gåde?

Tænk ud af boksen

Gåden er meget klassisk: du skal tænke dig godt om (og helst ud af boksen) for at finde frem til det rigtige svar.

Samtidig har den en lidt børneforbudt karakter, som gør det hele lidt mere spændende. Gåden kommer her nedenfor på et billede.

Er du klar? Her kommer billedet.

Din finger glider direkte ind i den. Du leger med den, når du keder dig. Som gift har du den samme hele livet. Hvad er det?

Hmmm. Tænk dig nu godt om. Den kan virke svær, men hvis du tænker lidt ud af den berømte boks, kan du nok finde frem til svaret.

Hvis ikke afslører vi det rigtige svar her nedenfor.

Her er svaret

Har du et svar i tankerne? Tror du, at du har gættet rigtigt? Det afslører vi under billedet her nedenfor.

Shutterstock

Det rigtige svar er: en vielsesring.

Det var ikke helt nemt, vel? Især ikke når gåden blev stillet på den der lidt tvetydige måde.

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!