Kun de færreste danskere svarer rigtigt: Hvor mange V’er er der på billedet?

Vi er alle forskellige – hvilket er meget heldigt. For forestil dig hvor trist livet ville være, hvis alle lignede hinanden. Vores forskelligheder er med til at gøre verden smuk og farverig, det er hvert fald min ydmyge mening.

Selvom vores personligheds- og karaktertræk er forskellige, kan forskellige personer også have ligheder. En udadvendt og en mere reserveret person kan eksempelvis begge være handlekraftige.

Sådan noget er meget interessant at lære om, og menneskets kompleksitet har stort set altid fascineret mig. Derfor finder jeg det altid sjovt at teste, hvordan man tænker på forskellige måder. Simple udfordringer kan faktisk afsløre en del om ens personlighed.

Udfordringen nedenfor er meget simpel i sin udformning, men det er åbenbart kun 1 af 5, der svarer rigtigt i første forsøg. Det handler i sin enkelthed på meget kort tid at skelne mellem bogstaver, der ligner hinanden.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke var hurtig nok, og fandt derfor ikke frem til den rigtige løsning. Men hvis du er fokuseret, er jeg overbevist om, at du kan løse udfordringen relativt hurtigt.

Du har 10 sekunder

“Problemet” er dog, at du kun har 10 sekunder til at finde frem til et svar!

Nedenfor er der et billede med masser af “Y’er”, hvor der også skjuler sig et bestemt antal “V’er”. Nu er spørgsmålet bare hvor mange “V’er”, der er på billedet? Du har 10 sekunder til at finde dem alle!

Hvor mange V’er er der på billedet?

Har du bestemt dig for et svar? Godt – så skal vi se, om du har ret. Husk nu på, at de fleste svarer forkert i første forsøg, så det udfordringen kan være sværere end forventet.

Nedenfor bliver du præsenteret for den rigtige løsning. Alle “V’er” er markeret med gult.

Det rigtige svar er altså, at der er 10 V’er på billedet!

Tøv ikke med at dele udfordringen med dine venner – lidt hjernegymnastik har aldrig skadet noget!