Få svarer rigtigt på gåden i første forsøg – hvad hedder den 5. søn?

Forskellige gåder og hjernevridere kan være god tidsfordriv for at stimulere sine hjerneceller. Vi har alle brug for at stimulere hjernen på en anden måde end bare at stirre ind i en computerskærm eller diskuterer jobrelaterede problemer med kolleger.

Problemløsning byder på variation i ens hverdag – og i en tid hvor teknik og computere udfører stort set alt for os, er jeg faktisk overbevist om, at vi mere en nogensinde før har et behov for at stimulere hjernen lidt ekstra. Under alle omstændigheder kan det aldrig skade at løse en gåde eller lignende!

1 af 5 gætter rigtigt

Denne gåde fandt jeg på nettet tidligere på ugen, og det er åbenbart kun 1 af 5, som er i stand til at svare rigtigt på den med det samme. Jeg synes dog, at det lyder lidt underligt, at kun 20% klarer den, for den er ikke så pokkers svær – men man skal selvfølgelig tænke sig lidt om.

Samtidig plejer det at være lidt sådan med denne slags “problemer”, at enten løser man dem med det samme, eller så er man nødt til at sidde lidt og tænke det hele igennem.

Hvad hedder den 5. søn?

Nuvel – men her er gåden:

Simons far har 5 sønner. Jonny, Conny, Sonny og Ronny – men hvad hedder den femte søn?

Grinebibelen

Okay, har du fundet frem til svaret?

Det er faktisk muligt at regne det ud ved bare at læse spørgsmålet!

Svaret

Hvis du ikke har fundet frem til løsningen, kan du læse svaret her nedenfor:

For svaret er, at den femte søn hedder Simon.

“Simons søn har fem sønner…” Dermed er Simon en af sønnerne!

Tøv ikke med at DELE gåden for at byde dine venner på en sjov udfordring!