En helt nøgen kvinde gemmer sig på blomstermarken – kan du finde hende?

Menneskekroppen er virkelig fascinerende! Et godt eksempel er vores øjne og hjerne. Så snart vi ser noget, sender vores øjne lynhurtige signaler til vores hjerne, der fortolker det, som vi ser.

Men hvad sker der, hvis man snyder øjet? Så bliver hjernen forvirret. Måske er det derfor, at optiske illusioner er så interessante.

Her nedenfor kommer et glimrende eksempel på en optisk illusion, der har forvirret mange øjne (og hjerner) – men kan du se, hvad der egentlig sker på billedet?

Personligt synes jeg de bedste optiske illusioner er dem, der er skabt i virkeligheden og gennem rigtige billeder. Og jeg indrømmer blankt, at jeg blev helt betaget, første gang jeg så den tyske kunster Jörg Düsterwalds værker.

Smuk kunst

Jörg Düsterwald arbejder som kropsmaler, og ved hjælp fra dygtige fotografer forsøger de at forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få en menneskekrop til at gå i ét med naturen? Svaret er et rungende ja – og resultaterne er helt utrolige!

Mange af Jörgs utrolige illusioner er gået virale på de sociale medier – sandsynligvis fordi det kun er de færreste, der formår at finde de personer, der gemmer sig på de smukke naturbilleder.

Find den nøgne kvinde

Her nedenfor finder du et af Jörgs utrolige kunstværker. Det er et smukt billede af en farverig blomstermark taget en dejlig sommerdag.

Men et eller andet sted på billedet er der en helt nøgen kvinde. Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde hende?

Her kommer billedet!

Kan du finde kvinden? Hvis ikke afslører vi svaret nedenfor.

Her er den nøgne kvinde

Hvis du ikke kan finde den nøgne kvinde, er her nedenfor et billede, hvor vi har zoomet ind, der afslører, hvor hun gemmer sig.

Der var hun! Godt gemt i græsset!

Fandt du hende? I så fald stort tillykke!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!