En helt nøgen kvinde gemmer sig på dette billede – men kan du finde hende?

Vores hjerne stoler utroligt meget på det vi ser og fortolker øjets indtryk utroligt hurtigt. Sommetider så hurtigt, at vi knap nok forstår det selv.

Hvad sker der, når øjet opfatter noget, som måske ikke er nøjagtig, hvad det først ser ud til at være? Så bliver man forvirret, og måske er det derfor, at optiske illusioner har fascineret os mennesker gennem alle tider.

Optiske illusioner eller synsbedrag, som de også kaldes, sætter virkelig vores sanser på prøve. De viser noget, som ved første øjekast er et helt almindeligt billede, men jo mere man kigger, desto flere detaljer opfatter man.

Herunder viser vi eksempler på nogle optiske illusioner, som er skabt med kropsmaling – hvor mange kan du klare?

De bedste illusioner synes jeg personligt er sådan nogle, som man kan finde på rigtige billeder. Da jeg første gang så tyske Jörg Düsterwalds arbejde, blev jag faktiskt helt betaget.

Utrolige kunstværker

Jörg Düsterwald arbejder som kropsmaler og ved hjælp fra dygtige fotografer, forsøger de at forene den menneskelige krop med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til at “gå i ét”? Svaret er et rungende ja – og resultatet er helt mageløst!

Mange af Jörgs utrolige illusioner har spredt sig som en løbeild på nettet – sandsynligvis fordi det bare lykkes en brøkdel at finde menneskerne på disse smukke naturbilleder.

Nu skal vi teste, hvor skarpt dit falkeblik er. Herunder følger en masse fotografier, hvor der skjuler sig en nøgen kvinde et sted på billedet – kan du finde hende på disse fantastiske fotos?

Ser du kvinden blandt stammerne?

Kig grundigt på træstammerne, så vil du snart kunne skimte kvinden.

Hvor i skoven er kvinden?

Her har vi et smukt efterårsbillede, men en kvinde har gemt sig et sted. Hvor?

Hvis du ikke ser hende, så bliver det måske nemmere her.

Kvinde skjult blandt stenene

Nu hvor du har forstået, hvordan det fungerer, kan du finde kvinden, som skjuler sig på det her billede?

Nøgen kvinde blandt efterårsblade

Næste værk er en smuk busk med efterårsblade i forskellige, varme farver. Men der er også en skjult kvinde, ser du hende?

Vidunderlig efterårssol

Jörg kan godt lide at arbejde med temaet efterår, hvilket jo er meget taknemmeligt, da efteråret er så utroligt smukt.

Kig bare på det her billede for eksempel. Kan du finde den skjulte kvinde her?

Helt mageløse billeder! Det er utroligt, hvordan man ved hjælp af lidt kropsmaling og et kreativt sind kan snyde hjernen på denne måde!

Fandt du nogen af kvinderne? Så kan du give dig selv et velfortjent klap på skulderen, godt gået!

Nu kan du udfordre dine venner ved at trykke på DEL-knappen!