Du har 20 sekunder: Meget få danskere finder alle S’er på billedet – men kan du?

På det seneste er det blevet lidt af en trend at udfordre hinanden med hjernegymnastik som optiske illusioner og andre lignende udfordringer. Noget tyder på, at vi mennesker åbenbart elsker at teste vores egne evner og begrænsninger.

Derudover er det også altid sjovt og spændende at sammenligne sine resultater med andre!

Gennem årene har vi set flere eksempler på fascinerende optiske illusioner og gåder. De kan selvfølgelige tage forskellige former og udtryk, men fælles for næste alle er, at man først kan løse dem efter vedholdende forsøg.

Den seneste i række af denne form for hjernegymnastik er denne (nedenfor), som jeg faldt over tidligere i dag. I første omgang ser det for de fleste ud til, at der kun er en pokkers masse 5-taller på billedet. Men det er dog ikke hele sandheden.

Hvor mange S’er?

Et bestemt antal af symbolerne er nemlig S’er. Man kan mene, at det burde være nemt at skelne tal fra bogstaver – men det her er meget sværere, end jeg troede.

Det er åbenbart kun 1 af 7, som finder alle S’er i første forsøg – hvis man kun har 20 sekunder til opgaven. Det er med andre ord ikke så nemt, som det lyder.

Nu er spørgsmålet bare, om du er i stand til at løse opgaven? Hvor mange S’er finder du på billedet nedenfor?

Okay, hvor mange kan du finde på 20 sekunder? Det er som sagt kun de færreste, som er hurtige nok til at finde alle bogstaver i første forsøg.

Her er svaret

Her nedenfor giver vi dig svaret – alle S’er er markeret med sort.

Det rigtige svar er, at der er 9 S’er på billedet!

Tryk nu på DEL-knappen, hvis du fandt mindst 5 S’er! Så har du gjort det godt, og så kan du byde dine venner på en sjov udfordring!