Denne test siges at være “umulig” – medmindre man lider af tvangstanker: Klarer du den?

Man kan godt befinde sig i en situation, hvor man har lidt tid til overs og sidder helt rastløs. At smide sig på sofaen for at se fjernsyn er ikke altid specielt produktion – i stedet kan man bruge sin fritid til at træne hjernen lidt.

Med nutidens teknologi klarer computere næsten det hele for os – og flere biler er også begyndt at blive selvkørende. Snart behøver vi næsten at tænke selv, men for at holde hjernen i topform kan det være sundt med lidt hjernegymnastik.

Jeg forsøger så vidt muligt dagligt at sætte mig med krydsord, sudoku, optiske illusioner eller andre udfordringer for at holde hjernen skarp.

Testen nedenfor fandt jeg tidligere i dag. Den er ganske svær, men efter jeg var færdig med den, følte jeg straks, at jeg var mere klar i hjernen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give dig samme udfordring!

Skal kunne afkode mønstre

Ifølge sitet Shared er udfordringen umulig at løse – medmindre man har tvangstanker. De har eftersigende en helt unik evne til at forstå komplekse mønstre, hvilket er lidt af en forudsætning for at klare denne test.

Ifølge sitet skal man åbenbart lide lidt af OCD, for at denne udfordring skal blive lettere at løse.

Her er testen

Er man ikke helt nysgerrig efter at finde ud af, om man kan det?

Jeg vil ikke afsløre, hvad der står på billedet – nærstuder og se, om du kan læse budskabet!

Foto: Grinebibelen

Kunne du læse budskabet? Så tryk på DEL-knappen for at se om dine venner er lige så dygtige!