De fleste fejler – kan du finde anden, der vender forkert?

Som voksen fyldes hjernen dagligt med tanker og problemer, man står overfor i hverdagen. Det er job, børn, venner partner og dertil et hjem, der skal tages hånd om. Derfor kan man let føle sig træt om aftenen efter en lang dag.

Netop derfor kan det være meget fordelagtigt at sætte sig med lidt hjernegymnastik, da man på den måde kan tænke lidt klarere og føle sig friskere. Når man sidder med en hjernevrider, bruger man hjernen på en måde, man ikke har gjort siden skoletiden.

At bruge hjernecellerne er motion for hjernen, ligesom en løbetur er for resten af kroppen, kan man sige.

Når man hører ord som hjernevrider og hjernegymnastik, tænker man muligvis først på krydsord eller sudoku, men der er i dag utallige sjove gåder på nettet.

Find detaljen

Hjernevridere på nettet kan variere meget, det er alt fra gamle regnestykker til optiske illusioner, hvor man skal finde et vist antal ansigter eller dyr, der skjuler sig i motivet.

Hjernevrideren nedenfor hører til sidstenævnte kategori, og her skal man finde en bestemt detalje på et billede – men det er langt fra let.

Find anden, der vender forkert

Her er dagens udfordring. Nedenfor finder du et billede med flere ænder, der alle vender i samme retning. Men én af ænderne vender forkert.

Nu er det din opgave at finde anden, der vender forkert på under 20 sekunder.

Her kommer billedet:

Fandt du anden på under 20 sekunder? Eftersom der er mange ænder at holde styr på, er det langt fra let.

Hvis ikke finder du svaret her nedenfor.

Løsning

Der var den lille fyr, den have gemt sig godt lidt nede i højre hjørne.

Fandt du anden? I så fald tillykke! Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!