De fleste danskere svarer forkert i første forsøg: Hvor mange ansigter er der skjult blandt blomsterne?

Jeg kan ganske enkelt ikke få nok af optiske illusioner, da de har en helt unik evne til at få hjernen til at arbejde på højtryk. “Hvad pokker er det egentlig, jeg ser her” er den første tanke, der gerne rammer en – og koncentrationen og kampgejst er ofte nødvendigt for at finde frem til, hvad det egentlig er, der er foran en.

I årenes løb har jeg stødt på mange af disse gåder. Nogle har selvfølgelig været mere fascinerende end andre, men jeg er overbevist om, at det kun er sundt at sætte sig med denne slags hjernevridere dagligt. For det skader aldrig at lade hjernecellerne arbejde!

Illusionen nedenfor fandt jeg utroligt fascinerende, og der gik lidt tid, før jeg formåede at løse den!

Dette maleri af en plante blev første gang postet på sitet PlayBuzz. Maleriet er som sådan meget flot, men der skjuler sig også en lille hjernevrider i billedet. For ved første øjekast ligner det et helt almindeligt maleri, men det skjuler også noget, som hurtigt får hjernen til at arbejde på højtryk.

Hvor mange ansigter?

For der skjuler sig nemlig et bestemt antal ansigter i maleriet. Nogle af dem er relativt nemme at finde, andre betydeligt sværere. At finde alle ansigter er derfor rigtig svært, og derfor er det åbenbart langt fra de færreste, der finder dem alle i første forsøg.

Nu er spørgsmålet bare, om du er i stand til det? Hvor mange ansigter han du findet på billedet?

Nu bliver det interessant at se, hvor god du er!

Som sagt er det de færreste, der finder alle ansigter i første forsøg!

Her nedenfor redegør vi for svaret!

Det rigtige svar er altså, at der skjuler sig 6 ansigter blandt blomsterne.

Jeg fandt 3, men det er jeg faktisk godt tilfreds med!

Tryk på del-knappen hvis du fandt 3 eller flere ansigter, så kan du også byde dine venner på lidt ekstra hjernegymnastik i dag!