Dagens udfordring: Hvor mange T’er ser du på billedet?

Fra tid til anden er det kun sundt at tage en lille pause fra hverdagens stress og jag. På den måde kan man nemlig rense hjernen – og bagefter er man mere klar til at kunne håndtere de udfordringer, der venter forude.

Hjernegymnastik i form af krydsord, puslespil, gåder, sudoku og andet stimulerer hjernecellerne på en måde, der byder på en lidt anderledes stimulans, end når man sidder foran computeren eller eksempelvis gør rent.

Jeg elsker at udfordre mig selv på forskellige måder. Og det bedste af det hele? Det er både sjovt og sundt!

Når jeg mødes med mine venner, har vi en lille tradition for altid at teste hinanden ved at tage hver vores gåde, udfordring eller lignende med. Når vi så har fået afklaret, hvem der er den mest skarpsindede af os den dag, kan vi så gå videre til at sladre og alt det andet.

Udfordringen nedenfor havde min veninde med, da vi mødte hinanden i går. Den er faktisk ikke så nem, som man ellers godt kunne tro ved første øjekast. Hverken jeg eller de to andre, der gav dig i kast med den, svarede helt rigtigt i første forsøg.

Hvor mange T’er finder du?

Det er der selvfølgelig intet underligt ved – de fleste svarer forkert, hvis man kun får 10 sekunder, som er tidsgrænsen for denne gåde!

Nu skal vi se, hvordan du klarer dig!

Det er et billede med en gul baggrund, der er fyldt med en masse 7-taller. Men flere steder på billedet er der også nogle T’er. Eftersom tallet og bogstavet ligner hinanden, kan det godt snyde øjnene.

Nu er spørgsmålet, hvor mange T’er ser du på billedet?

Er det ikke lidt tricky at se nærstudere billedet?

At finde det rigtige antal T’er er sværere, end mand tror. Det syntes jeg hvert fald.

Svarede du rigtigt?

Husk nu på hvor mange bogstaver, du fandt på billedet.

Jeg kan allerede afsløre, at der er flere end 5 T’er på billedet. Faktisk endnu flere!

Okay, er du klar til svaret? Nedenfor billedet kan du se, om du fandt frem til det rigtige antal!

Nu er det tid til at redegøre for svaret! På billedet er alle T’er markeret med hvidt.

Det rigtige svar er altså, at der er 9 T’er på billedet!

Fandt du mere end 5 T’er? Så synes jeg faktisk, at det er godt gået! Så del denne sjove udfordring videre til dine venner!