Dagens udfordring: Find katten

Dagens udfordring: Find katten

Nogle gange er det svært helt at opfatte det, som man har foran sig.

Vores verden er så smuk, fascinerende og byder altid på overraskelser, at det næsten er svært at forstå. At finde en bestemt detalje i fremmede omgivelser kan være rigtigt svært – og samspillet mellem øjne og hjerne er ofte mere komplekst, end vi nok vil tro.

Når man leder efter noget bestemt, er det nogle gange lidt umuligt at finde. Til gengæld finder man ofte noget, som man helt havde glemt i hjemmet – og jeg er overbevist om, at flere kender til den frustration.

Find falkeblikket frem

Jeg er nok ikke den eneste, der har ledt efter sine briller, mens man har haft dem på. Eller man løber rundt efter mobiltelefonen, mens man har den i bukselommen.

Kort sagt kan det være svært at finde noget bestemt, især i nye omgivelser, hvor man skal registrere mange interessante ting. Her kræves et utroligt falkeblik, og samarbejdet mellem øjne og hjerne sættes på prøve.

Lad os nu se, hvor dygtig du er til at håndtere den situation!

Opgave: Kan du finde katten?

Din opgave nu er at finde katten på tre forskellige billeder. Et eller andet sted på billederne er der en lille kat, men spørgsmålet er, hvor lang tid det tager dig at finde den. Er du klar? Godt, så starter vi! Svaret giver vi dig lidt længere nede.

Billede 1 – hvor er katten?

Billede 2 – hvor er katten?

Billede 3 – hvor er katten?

Fandt du kattene?

Måske havde du det svært med alle billederne, eller så var alle tre ret nemme for dig.

Nu vil vi afsløre, hvor kattene var.

Billede 1: Gik i ét med tæppet

Billede 2: Er lige rundt om hjørnet

Billede 3: Er oppe på skabet

Tests som denne er både sjove og byder på tiltrængt hjernegymnastik!

Formåede du at finde katten på mindst to af billederne? Så er det godt klaret, synes jeg! Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!