Noget ved billedet af de 4 piger er helt galt – kan du se den mærkelige detalje?

Jeg intet mindre end elsker at udfordre mig selv på forskellige måder. Det kan være alt fra at løbe en distance i skoven på en bestemt tid til at løse et regnestykke hurtigere end nogen anden.

Jeg tror kun, at det er godt for en, og er med til at skærpe vores konkurrenceinstinkt. Men samtidig kan vi ikke alle være såden. For det er kun godt, at der er mennesker, der intet problem har med at se andre komme først eller vinde. Især for os, der gerne vil være bedst.

Dette billede (nedenfor) er en rigtig hjernevrider, som virkelig får ens hjerne til at arbejde på højtryk. Det hele går ud på at finde en detalje, der virkelig skiller sig ud på et billede, der ved første øjekast ser helt normalt ud.

Det er åbenbart kun meget få, der formår at finde den næsten lidt skræmmende detalje på dette billede, der primært fokuserer på 4 glade piger. Jeg tror, at de fleste af os kan blive enige om, at billede ser helt normalt ud ved første øjekast.

Jeg viste denne hjernevrider til 5 af mine kollegaer på kontoret, og ingen formåede at finde frem til, hvad der var galt med billedet. Kan du?

Hvis du ikke har fundet frem til løsningen, skal du ikke føle dig nedtrykt. Det er som sagt kun meget få, der har formået at finde den mærkelige detalje på billedet. Men hvis du har, kan du være stolt!

En ledetråd kan dog være IKKE at fokusere på pigerne – i dette tilfælde er baggrunden mere interessant!

Okay, nu er det på tide at redegøre for svaret!

Hvis du ikke allerede har bemærket det, har alle personerne i baggrunden samme ansigt. Dette betyder med andre ord, at en PhotoShop-troldmand har redigeret præcis det samme hoved på hver person, man kan se bag pigerne i forgrunden.

Nu hvor man har set det, så ser det helt tosset ud – men alligevel ret sjovt, at en så mærkelig ting kan være så svært at finde!

Tryk nu på DEL-knappen for at udfordre dine venner. De har med garanti brug for lidt ekstra hjernegymnastik!