1 symbol hører ikke til, men meget få finder det på 10 sekunder: Kan du se detaljen?

På det seneste er jeg begyndt at bruge mere tid på at løse små hjernevridere, udfordringer, krydsord og lignende, der får hjernen til at arbejde på højtryk.

Jeg er af den overbevisning, at det er med til at holde hjernen skarp, og at det er ekstra vigtigt i en tid, hvor computere og andet teknologi hjælper os med det meste.

Det kan være nogle meget simple hjernevridere, og behøver ikke at være så pokkers kompliceret. Det vigtigste er, at man lader hjernecellerne arbejde – og det skader selvfølgelig ikke at stimulere sit indre konkurrenceinstinkt fra tid til anden

Hjernevrideren nedenfor er i sin enkelthed et perfekt eksempel på noget, der kan give os en tiltrængt pause fra fjernsynet eller kontoret. At bare stirre direkte ind i en skærm hele dagen kan faktisk være anstrengende – og så har hjernen brug for en anden form for stimulans.

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er flertallet ikke i stand til at løse hjernevrideren nedenfor på 10 sekunder. Jeg formåede lige præcis at løse den inden for tidsrammen, men den er faktisk ikke så nem, som man ellers skulle tro ved første øjekast.

Find speciel detalje

På billedet er der 112 symboler, eller emojies. Stort set alle emojies forestiller et ansigt af en mand i en slags uniform. Men et ansigt skiller sig ud fra mængden. Der er et par detaljer at holde øje med, der kan gøre udfordringen lidt lettere, men for ikke at gøre det for nemt vil jeg ikke afsløre for meget.

Kan du finde emojien, der skiller sig ud fra mængden? Du har 10 sekunder til at løse udfordringen!

Fandt du emojien, der skiller sig ud?

Hvis ikke finder du svaret nedenfor!

Emojien, der skiller sig ud, er altså en kvinde i uniform. Hendes mund, øjne, næse og hår er markant anderledes i forhold til den andre emojies på billedet!

Klarede du udfordringen? Så tryk på del-knappen eller send udfordringen videre til dine venner!