1 af blondinerne er mor til de 2 andre – men ingen kan gætte hvem det er

I årenes løb har vi set utallige beviser på, at alder bare er et tal. Visse synes at have en særlig evne til at trodse naturlovene og forblive unge, selvom årene går.

Det er 48-årige Natalie Wardell fra Australien et godt eksempel på. Hun bliver konstant forvekslet for at være en af sine tre døtres søster i stedet for deres mor, skriver Daily Mail.

Nogle gange møder man en forælder med dennes barn, hvor man i spøg siger, at man ikke kan se forskel på dem, selvom der er aldersforskel. Man gør det ganske enkelt for at være venlig.

Men når folk møder familien Wardell, så kan de ganske enkelt ikke se forskel på mor og døtre.

Går på diskotek sammen

Familien består af mor Natalie, 48, og døtrene Jazmyne, 23, Tamika, 21, og Montana, 18.

De har ikke et traditionelt mor-datter-forhold, da mor Natalie er bedste veninde med sine døtre, og de fester, går på diskotek og tager på festival sammen.

“Tror jeg er deres søster”

Eftersom kvinderne i familien elsker at klæde sig i neon og andre vilde pangfarver, får de ofte en masse opmærksomhed, når de er ude. Men ingen tror, at Natalie er ældst.

– Folk spørger hele tiden, om vi er søskende. Nogle tror endda, at Jazmyne er min mor, fordi hun er høj, og jeg er lav. Jeg tager det som et kompliment, siger Natalie til Daily Mail.

Her er et billede, hvor kun Natalie er på.

Men mor Natalie må også lægge øre til en del kritik.

– Nogle kommer hen og siger, at jeg bare prøver at kopiere mine døtres udseende. Men de har jo faktisk arvet deres udseende fra mig, jeg har haft blondt hår, siden jeg var 15. Det sidder i generne, forklarer Natalie.

På trods af aldersforskel ligner de hinanden utroligt meget!