Kim Larsen spiller en uventet fræk sang – Dirch Passers reaktion siger alt

Kim Larsen og Dirch Passer er utvivlsomt nogle af Danmarks ubestridte folkekære kunstnere gennem tiden. Hver især har de stået for mange uforglemmelige øjeblikke, og gamle Larsen fik i løbet af sin storslåede karriere fået flere tusinder til at skråle med på sine fantastiske sange. Mens Dirch Passer var i live, var han et storslået geni på en scene og film, og selv i dag ser flere danskere stadig hans film, selv unge og børn, der ikke var født, da Dirch var i live.

Selv bruger jeg personligt meget tid på at se gamle klip med Dirch Passer på nettet, og hører også flittigt Kim Larsens musik, mens jeg arbejder, træner eller bare gør rent.

Men jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke tidligere havde set dette klip. Jeg opdagede det ved en tilfældighed, da jeg søgte lidt rundt på YouTube efter gamle Dirch Passer klip. Der, midt imellem alle de andre fantastiske klip, fandt jeg dette, hvor Dirch Passer sidder sammen med Kim Larsen og Lone Kellerman i tv-programmet ’Lørdagshjørnet’, der blev styret af Erling Bundgaard.

Dette lille klip er taget fra en udsendelse af ’Lørdagshjørnet’, der første gang blev vist på tv tilbage i 1977. Det er forfriskende at se, at Lone Kellerman og Dirch Passer synger med på Kim Larsens sang, og det er næsten tydeligt, at specielt Dirch finder den lidt upassende og bliver meget overrasket over selve sangens indhold.

Som de fleste af os nok er klar over, døde Dirch passer lige før han skulle på scenen for at fremføre nummeret ”Pjækkeland”, som Kim Larsen havde skrevet til ham.

Dirch Passer døde som 54-årig, mens Kim Larsen døde i en alder af 72.

Se klippet med de to folkekære entertainere her nedenfor og tøv ikke med at dele det videre til dine venner, hvis det gav dig et smil på læben!